EVENTS

OPKOMENDE EVENTS:

ZIN OM GEZELLIG TE KOFFIELUTTEN ONDER MOEDERS?
☕️🍪🔥👶🏼

⭐️Wat?
Een get together voor moeders, plus-mama’s en grootmoeders met als doel jullie even te ontspannen en jullie op te laden met positieve energie. Alles is in de groep bespreekbaar. Hmmm… (peinzend)
Nee, echt alles! 😀

⭐️Wanneer?
⭐️Waar?
Waterstraat 10, 8301 Westkapelle
⭐️How much?
20 euro pp (drankjes en hapjes inbegrepen)
⭐️Hoe?
Reserveer je plaatsje door mij te mailen op info@oliviajones.be of sms me op 0495/72 92 33.
Reserveren is een must!
Omdat ik kleine groepjes knusser vind, zijn de plaatsen beperkt.

⭐️Waarom CAFÉ BEBEE?
Ja, we vinden moederschap super. 😃
Het vormt ons tot wie we zijn. We laten ons kleine-meisjes gehalte even achter en we gooien ons in een gans andere rol, in een ander leven waar we onze impulsieve ingevingen even inruilen voor een leven die heel wat organisatie vergt. We ruilen onze onstuimige feestjes in voor liefdevolle knuffel-nachtjes. We proeven van een ander ritme en van andere prioriteiten maar als ik eerlijk mag zijn miste ikzelf soms wel eens de goede vibes die vrouwen elkaar kunnen geven. Al was het maar eens goed gieren met de stommiteiten die we deden toen we op zoek waren naar hoe dat moederschap-ding wel werkte (en ja dat geldt ook voor vroedvrouwen) of om het even over de laatste nieuwtjes te hebben en goede series. Toegegeven… even janken op elkaars schouders kan ook wonderen doen. 😂

Wij, vrouwen horen niet alleen te moederen en dat is zo klaar als kraanwater alleen houdt er ons iets tegen. Die verrekte drempel toch hè… Ik daag jullie uit om wat minder streng te zijn voor jezelf maar ook naar andere moeders toe, om minder snel te oordelen en om het non-perfecte moederschap te normaliseren.

Amen to that!