RECENSIES

 

Uiteraard is het hartverwarmend om goede beoordelingen te krijgen. Ik ben er namelijk heel fier op. Daarom wil ik ze maar al te graag met jullie delen. 🙂

 

 

Voor ons vierde wonder deden we beroep op een vroedvrouw aan huis en wat voor eentje! Olivia is een bekwame en zeer attente vroedvrouw. Ze luisteren naar al je vragen en geeft of gaat op zoek naar antwoorden zonder deze op te dringen. Ze gaat met veel respect om met het gezin en betrekt ook de andere kinderen. In aanloop van mijn bevalling mocht ik een aantal keer een mailtje/berichtje ontvangen met de vraag hoe het ging wat haar betrokkenheid echt liet voelen. Ook na de bevalling zorgde ze voor de nodige rust en opvolging. Vroedvrouw Olivia is een echte aanrader voor elke zwangere/pas bevallen vrouw en haar gezin!

***Dominique***

____________________________________________________________________________________________

Olivia,
Bedankt voor je goede raad en luisterend oor, zowel vooraf bij het opstellen van het geboorteplan als de weken en maanden na de bevalling. Je had een antwoord op onze vragen als kersverse ouders, hielp ons door de eerste weken met huiluurtjes met raad en handige tips, bezorgde ons het flesje waaruit onze dochter wel wilde drinken na een aantal weken proberen… Door je persoonlijke en ‘nabije’ manier van werken stelde je ons op ons gemak. Merci!

***Janne***


 

Lieve Olivia!

Wat een geweldige vrouw en vooral vroedvrouw ben je toch! Je was en bent mijn wekelijkse redding.
De eerste week thuis lag ik zo overhoop met mezelf, de emoties van het bevallen en zorgen om mijn zoon…en toen kwam jij. Je energie en houding, zo rustig en sereen. Zo begripvol en aandachtig! Je bracht me rust en vertrouwen, je verzekerde me dat ik goed bezig was/ben. Je gaf me moed, je zorgde ervoor dat ik het licht terug zag.
Je liet me inzien dat ik mag opkomen voor mezelf, je liet me inzien dat het ok is om te zeggen “tot hier en niet verder”. Je beantwoord elke vraag die ik heb zo goed mogelijk. Dankjewel daarvoor! Ook dankjewel voor alle zorgen aan mijn zoontje, we zijn op goede weg!
Olivia dankjewel gewoon om mij en Lou balans te geven toen we het kwijt waren!

Je bent goud waard, als mens en absoluut als vroedvrouw!!!

 

***Anouschka***


 

Bij verschillende stappen in mijn zwangerschap en eerste maanden van mijn dochter heeft Olivia een grote invloed gehad. Het meest dankbaar ben ik voor het opstellen van een geboorteplan. Dit gaf mij in een superemotionele situatie een stem en schiep duidelijkheid voor iedereen die betrokken was bij mijn bevalling.
Mijn hart zegt dat ik een zalige bevalling heb gehad en ook de maanden erna zit ik echt op een roze wolk, ik ervaar niet echt problemen. Maar als ik met mijn verstand terugkijk dan was er wel een sterrenkijker tijdens de bevalling, een borstontsteking op de eerste dag uit het ziekenhuis, multiple allergieën van mijn dochter, moeilijke gewichtstoename van mijn dochter, zware combinatie werk en gezin,… Moeilijkheden die ik niet echt als moeilijk ervaar omdat zowel mijn man als ik altijd konden terugvallen op Olivia!

Met een geboorteplan, met trucjes, hulpmiddelen, eigen ervaringen, ontmoetingsmomenten met andere mama’s via café beebee,kennis en vooral heel veel liefde was Olivia daar!
Omdat Olivia haar job zo overtuigend goed doet ben ik de vrouw en mama die ik wil en kan zijn!

Waarvoor een echte dikke Merci! Olivia is meer dan 5 sterren waard!

***Kelsey***


 


Recensies Café Bebee

Café Bebee,

Behoorlijk wat zien passeren op facebook, wel geïnteresseerd, maar niet goed wetende wat te verwachten.. en als ik eerlijk mag zijn: ik heb het zo niet aan praatgroepen… Aangezien ik zelf zwanger ben en Olivia een vriendin is besloot ik toch om me, samen met een andere vriendin (die al mama is), in te schrijven.

Toegekomen in Lakeside Paradise zag je meteen Olivia die zoals altijd, haar enthousiaste, altijd even lieve zelf is. Als welkom: een glaasje cava of een lekkere huisgemaakte gezonde limonade. Gewapend met drank en versnaperingen mochten we wat kennis maken met de andere mama’s (to be).

Na het welkomstwoord staken 2 coaches van wal. Zij gaven hun mening, expertise op vlak van blijven zorgen voor jezelf tijdens het mama-zijn en beantwoordden met plezier vragen.

Na een korte pauze was er voldoende ruimte om te bespreken wat er allemaal in je hoofd speelt over zwangerschap, mama-zijn, combinatie werk-privé, zelfzorg,… Er is immers zoveel te lezen op internet, in boeken,… “Zal ik het goed doen als mama?”, “zullen mijn partner en ik aan hetzelfde touw trekken qua opvoeding?”, “ga ik het kunnen combineren met mijn werk?”, “ ga ik nog tijd hebben voor mijn vrienden/vriendinnen?”,… Veeeeeele vragen die vrouwen die voor de eerste keer zwanger zijn wel herkennen.

Olivia ging geen enkele vraag uit de weg en deelde met plezier haar eigen ervaringen (ook al zijn ze niet allemaal even vlot verlopen 😊). Het horen van deze ervaringen, gecombineerd met een professionele achtergrond, heeft me toch wat meer vertrouwen gegeven in wat nog komen zal. Een realistisch beeld werd geschetst, met zowel de vele positieve momenten, alsook de moeilijkere momenten.

Zoals Olivia het omschrijft: “het is soms hard, maar tegelijk is het zo’n verrijking, je kinderen gelukkig zien is het mooiste wat er is, onvoorwaardelijke liefde”. “Blijf zorgen voor jezelf, volg je eigen buikgevoel, dat is altijd juist”.

Café Bebee: gezellige, luchtige praatnamiddag met (toekomstige) mama’s onder leiding van een professionele vroedvrouw, met heel veel tijd en ruimte voor vragen, bedenkingen, gevoelens, uitwisselen van ervaringen, professionele tips,…  Ooh ja, en op het einde: een tof gevulde goodiebag! 😊

Voor herhaling vatbaar!

***Joyce***


 

Super leuke 1e editie van café bebee. Zalig om te zien hoe olivia met zoveel overgave en liefde haar ervaringen en kennis deelt met mama’s en mama’s to be.. je komt met een goed gevoel binnen en met een nog beter gevoel ga je buiten! Een zeeeeer trotse vriendin en bij de volgende café bebee zeker terug present..een aanrader…

***Nathaly***